Om oss

Ax & Lin grundades 2011 i Sölvesborg, Blekinge av Cecilia Pålsson. Främsta ambitionen är fokus på människa och miljö. De senaste 10 åren har Ax & Lin fokuserat på att leverera ekologisk, vegansk hudvård från varumärkena GAIA och NONIQUE till de svenska konsumenterna. 2019 var ett år av förändringar då covid-19 satte stora spår både hos både konsumenter och producenter. NONIQUE och GAIA stängde ner stora delar av sin produktion och lämnade stora luckor i det sortiment vi tidigare kunde erbjuda. Parallellt med att företaget utvecklats och växt har det hela tiden pågått forskning och framtagning av en egen hudvårdslinje. Efter flera års forskning, framtagen i samråd med läkare och ett antal högteknologiska dermatologiska tester presenterar vi nu Ax & Lin Scandinavian Skincare. Framtagen i Sverige med fokus på att möta de utmaningar de skandinaviska klimatet ställer på vår hud. Vi har i största möjliga mån beroende på råvarutillgång, använt ekologiska ingredienser i våra produkter. Vi har valt att inte i nuläget certifiera slutprodukt på grund av att konsumenterna ska kunna få ett lägre produktpris.  Från ett litet familjeföretag har Ax & Lin AB tack vare sitt engagemang, uppoffring och kärlek till människa, miljö och skönhet nu blivit en producent av naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter med eget varumärke med produkter som innehar en unik formula. Våra produkter är nu redo att distribueras över hela världen. Created in Sweden är filosofin som driver skapandeprocessen av våra produkter. Passion, kompetens och forskning utgör grunden för vårt varumärke.

Vi säkerställer alltid att vi får de bästa ingredienserna från våra leverantörer – inte testade på djur – varje formula genomgår dermatologiska tester samt strikta kvalitetskontroller för att erbjuda så säkra och effektiva produkter som möjligt.

VÅRA VÄRDERINGAR

Högkvalitativa naturliga och ekologiska produkter med fokus på människa och miljösäkerhet. 

VÅR VISION

Vi vill att alla ska kunna unna sig ekologisk, rättvis och vegansk hudvård till ett rimligt pris.

VÅRT UPPDRAG

Vi har studerat hud i mer än 10 år – en mängd olika hudtyper och skönhetsrutiner som är en inspiration för att hitta den bästa lösningen för varje hudproblem, klimat och vana. Utgångspunkten är alltid en grundlig förståelse av marknadens behov och utveckling i tiden, för att tillhandahålla den mest innovativa och mest effektiva hudvårdsrutinen.  Vi har nu kommit ett steg längre och har nu en serie hudvårdsprodukter baserade på naturliga och ekologiska ingredienser redo för lansering på marknaden.