Om oss

Ax & Lin startade som ett familjeföretag 2011, specialiserat på presentation och försäljning av professionell hudvårdskosmetik i samarbete med några varumärken från Australien och Tyskland i Sverige. Under de senaste 10 åren har vårt företag etablerat sig i den naturliga skönheten genom att öka sin tekniska-vetenskapliga expertis och utveckla effektiva och innovativa formler för hudvård baserade på ekologiska ingredienser. Från ett litet familjeföretag har Ax & Lin AB tack vare sitt engagemang, uppoffring och kärlek till naturliga skönhetsprodukter nu blivit en producent av naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter med eget varumärke och ingredienser. Våra produkter är nu redo att distribueras över hela världen. Made in Sweden är filosofin som driver hela processen i skapandet av våra produkter med passion, kompetens och forskning, grunden för vår framgång.

Alla Ax & Lins skandinaviska hudvårdsprodukter är skapade och formulerade med hjälp av europeiska råvaror certifierade av kompetenta laboratorier och institutioner.

Vi kräver alltid de bästa ingredienserna från våra leverantörer – inte testade på djur – varje formulering står inför strikta kvalitetskontroller för att erbjuda säkra och effektiva produkter.

Kundnöjdhet genom att använda 100 % naturliga och ekologiska råvaror är vår kärnpunkt på Ax & Lin AB. Våra produkter är anpassade för olika klimat speciellt för skandinaviskt klimat. 

VÅRA VÄRDERINGAR

Högkvalitativa naturliga och ekologiska produkter och miljösäkerhet. 

VÅR VISION

Vi vill att alla ska känna sig självsäkra och vackra genom att använda 100% naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter som är mer hälsosamma för huden och miljövänliga. 

VÅRT UPPDRAG

Vi har studerat hud i mer än 10 år – en mängd olika hudtyper och skönhetsrutiner som är en inspiration för att hitta den bästa lösningen för varje hudproblem, klimat och vana. Utgångspunkten är alltid en grundlig förståelse av marknadens behov och utveckling i tiden, för att tillhandahålla den mest innovativa och hudrespektfulla kosmetiska lösningen. Jobbet är klart och vi har nu en serie hudvårdsprodukter baserade på naturliga och ekologiska ingredienser redo för lansering på marknaden.