Varför NONIQUE?

Vi vill ge dig som är extra medveten och vill ta din hudvård till en ny nivå en exklusiv möjlighet att göra detta! Ambitionen är att erbjuda ren, rättvis ekologisk hudvård till hela familjen till ett rimligt pris. NONIQUES naturliga produkter enbart skapade av ekologiska ingredienser och med kärlek, respekt och omtanke för miljön samt alla de människor som på något sätt är delaktiga i produktionskedjan. 

Nonifrukten är basen i alla NONIQUES produkter och kommer från deras egna ekologiska odlingar i Panama. Nonifrukten behöver sol året om och i kombination med friskt och rent vatten och mineralrik jord så är klimatet i Panama perfekt för ekologisk odling. Nonifrukten har använts som hälsoväxt av urbefolkningen i minst ett par tusen år. Den sägs hjälpa vid hudinfektioner, hudproblem och munsår, och sägs även att den kan bota kroniska sjukdomar. Frukten Noni är fullpackad med över 150 viktiga näringsämnen som hittills upptäckts i frukten. Den enastående höga halten av proxeronin, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter och spårämnen gör frukten till en av de senaste och mest värdefulla upptäckterna inom fältet för naturkosmetika som vi kombinerar med 14 andra vitaminrika frukter av bästa kvalitet. Samtliga av dessa ingredienser kommer alla från certifierade ekologiska odlingar. Tack vare eteriska oljor och den höga mängden av organiska innehållsämnen så uppstår NONIQUEs fruktiga doft. NONIQUES har utvecklat ett flertal olika produktserier, allt för att varje hudtyp på bästa sätt ska tillgodoses. Nu vill vi att alla ska få chansen att övertygas av dess effekt.

NONIQUES upphovsman Reinhard Krinke från Mannheim reste till tropiska Panama. Imponerad av landet, folket och det fascinerande växt- och djurlivet var det där, på andra sidan jorden, som han fick idén till hudvårdsserien. Panama blev som ett andra hem, och Reinhard Krinke blev ny ägare till de 1500 noniträd och aloe vera växter som fanns på den ekologiska odlingen. Utifrån detta började han skapa en av världens främsta ekologiska hudvårdsserier.

För honom var det också viktigt att alla skulle kunna ha råd med naturliga produkter. Bra naturliga produkter med hög kvalité som dessutom är ekologiskt odlade ska inte behöva vara dyrt. Detta var ytterligare en av anledningarna till att vi valde NONIQUE, Reinhard och C/O vill precis som vi, att ALLA människor ska kunna köpa ekologiska, naturliga produkterför sitt och naturens bästa. Det faktum att NONIQUE äger sina egna odlingar i panama, gör att inga mellanhänder behövs i tillverkningskedjan. Deras förpackningar är inte lyxiga och överdådiga utan miljövänliga och återvinningsbara och de tillverkar inte heller små varuprover. Nonique säljs i fler olika länder och volymerna är stora. Allt detta gör att företaget kan hålla nere produktionskostnaderna, allt för att hålla BÄSTA MÖJLIGA pris till sina kunder!