GAIA - Made For Men

Erbjud männen denna  unika möjlighet till ett snyggare utseende utan påverkan av skadliga kemikalier!
 

  • Formulerade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser.
  • Fri från tvål, sulfater, artificiella doftämnen, propylenglykol och parabener


Naturliga och ekologiska vegitabiliska oljor, örtextrakt och rena eteriska oljor för att hålla huden smidig. Fräscha, maskulina dofter med ekologiska rena eteriska oljor! Männen blir alltmer medvetna om både sitt utseende och om hudvård i största allmänhet vilket har lett till att männens hudvårdsritualer har blivit en naturlig del av deras dagliga rutin och inget man gör i hemlighet.


Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot typiskt manliga åkommor såsom irritation vid rakning, inåtväxande hårstrån, överdriven oljighet, tilltäppta porer, uttorkning och håravfall. Innehåller inte tvål eller andra ingredienser som vanligtvis irriterar, vilket gör den lämplig för känslig hud. Vegan-vänliga (innehåller inga animaliska biprodukter) kvaliteten av ekologiska rena ingredienser till ett bra pris. Ett komplett sortiment av produkter för att göra alla de saker du behöver i din vardagliga hudvårdsrutin. Alla produkter lämpar sig för både ansikte och kropp.


Michelle Vogrinec var frustrerad över bristen på lämpliga naturliga produkter och babysortimentet föddes ur behovet av effektiva produkter för att vårda hennes barns eksem. Genom de framgångar GAIA Natural Baby uppnått, tillsammans med den naturliga och ekologiska industrins tillväxt har en unik möjlighet erbjudits oss. Resultatet blev ett helt nytt sortiment genom det ökande behovet av liknande produkter för män i alla åldrar som lider av känslig eller irriterad hud. Vi har insett att allt fler män är måna om sin hud och vill göra sitt bästa för att se bra ut. Samtidigt ökar miljömedvetenheten i hög takt och ur detta skapades GAIA:s produktserie enbart för män. För att tilltala även de mest kräsna männen är GAIA made for men framtagen av utvalda naturliga, organiska extrakt. Vegetabiliska oljor och rena eteriska oljor rengör, återfuktar och föryngrar samtidigt som de eteriska oljorna skapar aromaterapi som glädjer sinnena. Den uppfriskande lime -och spearmintdoften av ansiktstvätten ger dig en fräsch och föryngrad känsla hela dagen, medan lågskummande schampo och balsam försiktigt rengör ditt hår och din hårbotten så att dina naturliga oljor bevaras. Dess rika fuktgivande egenskaper förhindrar en torr och flagnande hårbotten (som ofta förväxlas med mjäll) och återställer hårets naturlig glans. Har du extra känslig hud kommer du att älska den lyxiga textur vår rakgel har. Avslutar du sedan med ansiktskrämen lämnas din hud mjuk och smidig utan sveda och irritation.

Erbjud männen denna unika möjlighet till ett snyggare utseende utan påverkan av skadliga kemikalier!